Aankondigingsposter

Verslag van het concert:


Wehl - Het Wehls Gemengd Koor heeft haar Kerstconcert dit jaar op 18 december j.l. in de grote zaal van zorgcentrum Oldershove in Wehl gegeven.
Door de ruime aandacht in kranten, online en op de radio (Omroep Gelderland) en door het verspreiden van prachtige, kleurrijke posters, was de toeloop van belangstellenden bijna overweldigend. Het bezoekersaantal liep op tussen de 150 tot 175 bezoekers uit de hele omgeving van Wehl en er moesten extra stoelen geregeld worden. Er kwamen zelfs mensen uit Lichtenvoorde, die via de krant op het concert geattendeerd waren.
Het programma was een verfrissende mix tussen de welbekende 'meezingers' zoals 'Komt allen tezamen' en minder bekende maar wel heel mooie Engelse en Duitse kerstliederen. Het aandachtige publiek waardeerde de samenzang en was gul met applaus. De koorliederen werden ontvangen als 'mooi' en 'sfeervol'.
Pianist/dirigent Miriam Versteegen zat achter de piano terwijl ze het koor dirigeerde. Het koor had ook een eigen 'drummer boy' die op zijn trommel dat extra accent bij 'The little drummer boy' verzorgde.
De zaal was in kerststemming versierd en mede door een mooie, inhoudelijke kerstboodschap werd het geheel een compleet kerstfeest.

Zie voor het betreffende artikel: Lees hier

Bij deze wenst het Wehls Gemengd Koor u allen een voorspoedig maar vooral een heel gezond 2019. In het komende jaar zullen we zeker weer van ons laten horen want in 2020 hopen we ons 50-jarig bestaan te vieren. Dit zal gevierd gaan worden met een aantal verrassende concerten.

Compilatie van de foto's

.


©2021 Wehls Gemengd Koor, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp Willem van Engelen