"Lopende zaken"

Het Wehls Gemengd Koor zet zich graag in voor de samenleving.
Mensen die noodgedwongen in het ziekenhuis moeten 'logeren' kunnen ieder lichtpuntje gebruiken. Het Slingelandziekenhuis verzorgt al jaren wekelijks op zondagochtend een kerkdienst. Er zijn o.m. een katholieke pastor en een dominee verbonden aan dit ziekenhuis, die beurtelings de vieringen verzorgen. Deze worden altijd gehouden om 10:00 uur en integraal uitgezonden vanuit de kerkzaal zodat alle patiƫnten op hun eigen kamer deze vieringen kunnen volgen. Het Wehls Gemengd Koor zal komende zondag, 10 februari de viering ondersteunen met liederen die met zorg uitgekozen zijn in samenspraak met de voorganger. Natuurlijk werken onze leden graag mee aan deze viering en we staan om 9:30 uur stand-by! Zie ook Doetinchems Vizier.

Jubileum 2020

Verder zijn de voorbereidingen voor ons jubileumjaar 2020 in volle gang. We hebben ons laten vertellen dat tijdens het grandioze 50-jarige jubileumconcert liederen van de meest uitlopende genres, van pop tot klassiek tot operette ten gehore gebracht gaan worden!

De Sponsoractie is gestart!

Bedrijven in en rondom Wehl zullen worden uitgenodigd om lid van 'de club van het WGK" te worden. We zullen deze uitleggen hoe belangrijk het is om een vereniging zoals het onze te steunen, die culturele en sociale waarden vertegenwoordigt en uitdraagt en daarbij alle hulp nodig heeft en dit ook waardeert. Onze eerste sponsor is Accares, dat bekend staat om haar grote netwerk van bedrijven en instellingen en mensen helpt te re-integreren op de arbeidsmarkt. Wel gefeliciteerd Accares en bedankt voor uw steun! Bezoek regelmatig onze site om op de hoogte te blijven. We blijven u informeren!
Namens PR
Petra
.


©2021 Wehls Gemengd Koor, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp Willem van Engelen