MOOIKOORMAN-DAG

Verslag van het concert:

Zondag 3 juni 2018 was een zonovergoten dag. 30 koren, afkomstig van heinde en verre, verspreidden zich over het centrum van Doetinchem. Ze trokken van podia naar terrasjes en weer terug. Het was een dag vol zon, zang en gezelligheid. Een uitgelezen gelegenheid, ook voor het WGK, om een deel van het repertoire ten gehore te brengen aan een enthousiast publiek en tevens te genieten van wat de Doetinchemse binnenstad te bieden had. Voor diverse koren was deze dag een regelrecht uitstapje. Met bussen kwamen ze zelfs uit Wijk bij Duurstede, Bemmel, Dinxperlo en Nijverdal. De samenzang op het eind van middag bestond uit schlagers van toen en nu. Zelfs de polonaise kwam eraan te pas.

Het WGK bedankt het bestuur en dirigent Miriam Versteegen voor dit heerlijke muzikale uitje dat ons weer helemaal heeft opgeladen en nieuwe energie heeft gegeven om verder aan ons nieuwe repertoire te werken.
Op de fotocompilatie is te zien wat een feest en vreugde deze dag gaf. Het WGK presenteerde zich duidelijk en muzikaal. We mogen trots zijn dat Wehl dit koor heeft!!

Compilatie van de foto's

.


©2021 Wehls Gemengd Koor, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp Willem van Engelen