Verslag van de festiviteiten:

Nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari 2019

Het Wehls Gemengd Koor blijft actief!
Zit het niet in de voorbereidingen voor de diverse concerten dan wel om gezellig samen het nieuwe jaar in te luiden met gezang, drankjes en een vrouwelijk duo, welke de sfeer verhoogde tijdens deze bijeenkomst.
In de sfeervol ingerichte zaal in 'Ons Huis' hebben we elkaar een gelukkig Nieuwjaar gewenst en genoten van het dynamisch duo Anja en Yvonne, die prachtige Nederlands- en Engelstalige liederen brachten. Het waren merendeels bekende liederen en het 'Halleluja' van Leonard Bernstein, "het Dorp" van Wim Sonneveld en "Droomland" werden door ons krachtig begeleid (meegezongen).De hapjes en drankjes waren heerlijk; alle lof voor de activiteitencommissie die het geheel fantastisch heeft geregeld.
Een prachtige bos bloemen en een onderscheiding met oorkonde gingen naar Ria Scheerder, die haar 25-jarig jubileum bij het WGK mocht vieren. Als ze tussendoor niet een aantal jaren er tussenuit was geweest, was het een 40-jarig jubileum geworden. Onze felicitaties en natuurlijk ook onze dankbaarheid dat ze zo lang bij ons is.

Rest ons om het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet te gaan en flink te gaan studeren voor ons 50-jarig jubileum in 2020!
Namens PR
Jan en Petra

Compilatie van de foto's


.


©2021 Wehls Gemengd Koor, alle rechten voorbehouden.

Ontwerp Willem van Engelen